Lazetić: Možda ne izgledamo najbolje

Izvor: B92, 28.Jul.2023, 18:11

Lazetić: Možda ne izgledamo najbolje

Trener TSC Žarko Lazetić izjavio je pred utakmicu sa Partizanom da prvo kolo prvenstva uvek nosi neizvesnost, pogotovo ako su protivnici fudbaleri Partizana.

Fudbaleri TSC-a sutra od 20 časova dočekuju ekipu Partizana u prvom kolu Superlige Srbije.

"Iako je početak prvenstva odložen, uvek nam treba još malo vremena za rad pred prvo kolo koje sa sobom nosi određenu neizvesnost, a pogotovu kada je protivnik >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Partizan. Ne verujem da je iko u optimalnoj formi, pa nismo ni mi. Ipak, zadovoljni smo što počinju prvenstvene utakmice za koje smo se spremali i koje su nam nedostajale", istakao je Lazetić.

Strateg TSC-a je istakao da je zadovoljan odgovornošću ekipe i činjenicom da nisu imali gotovo ni jednu povredu na pripremama.

"Radimo na igri i fizički se pripremimo. Ovo je sam početak i po postignutim rezultatima možda ne izgledamo najbolje. Ipak, dobili smo smernice i uvid kako da popravimo ono što ne valja. Ove nedelje smo imali defanzivne treninge, a za naš stil igre veoma je važan defanzivni stav. Kakve su pripreme zaista bile pokazaće prve utakmice", zaključio je Lazetić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LAZETIĆ OPREZAN: Uvek je teško na početku, još kad je protivnik Partizan

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2023

Derbi u Bačkoj Topoli...Trener fudbalera TSC-a Žarko Lazetić izjavio je pred utakmicu sa Partizanom da prvo kolo prvenstva uvek nosi neizvesnost, pogotovo ako su protivnici fudbaleri Partizana. Fudbaleri TSC-a sutra od 20 časova u Bačkoj Topoli dočekuju ekipu Partizana u prvom kolu Superlige Srbije...-...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.