Lazetić: Moji igrači su bili izvanredni

Izvor: B92, 30.Jul.2023, 09:45

Lazetić: Moji igrači su bili izvanredni

Trener fudbalera TSC Žarko Lazetić bio je zadovoljan izdanjem svog tima u utakmicu Partizana, koja je završena 3:3.

Fudbaleri Partizana i TSC odigrali su 3:3 (2:2) u neverovatnoj utakmici prvog kola Superlige Srbije.

"Čestitam Partizanu na dobroj utakmici. Sjajna utakmica u svakom smislu, moji igrači su bili izvanredni. Prvi deo je bio iznad mojih očekivanja, imali smo dva nova igrača, napadači nisu potpuno spremni. Mislili smo da će biti malo teže. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Izgubimo loptu u visokom presingu, oni to kazne, izuzetan kvalitet. Ti promašeni penali, to dobro treba da se pogleda i analizira, i mi i oni gol iz prekida. Uspeli smo ovakvu jednu utakmicu da odigramo na ovaj način, ovo je korak napred i podstrek da smo uspeli barem da dođemo do boda“, naveo je Lazetić na konferenciji za medije posle meča.

"Utakmica preslikana kao prošli put, bilo smo spremni na to kako igra Partizan, bilo je prostora na bokovima mi smo to na momente koristili. Kada vide igrači crno-beli dres ne mogu da veruju nekada koliko ima prostora. Očekivali smo da nas ugroze iz oduzetih lopti, tako smo i primili golove. Rakonjac nam je olakšao jer saigrače podseća na Ratkova“, istakao je Lazetić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.