Lazetić: Loše sam pripremio utakmicu

Izvor: B92, 01.Maj.2023, 21:36

Lazetić: Loše sam pripremio utakmicu

Trener TSC-a Žarko Lazetić priznao je Partizanu da je bio bolji u derbiju Superlige Srbije u Bačkoj Topoli.

Crno-beli su trijumfovali rezultatom 3:1 i sačuvali nadu da mogu da dođu do drugog mesta na tabeli i kvalifikacija za Ligu šampiona.

TSC i dalje ima sve u svojim rukama sa 65 bodova, koliko ima i Čukarički, dok Partizan i Vojvodina vrebaju šansu sa po 61.

"Prvo čestitam Partizanu na dobro pripremljenoj utakmici. Bili smo nervozni, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << iako smo gubili lopte, ulazili u nesigurnost. Gurali smo lopte Partizanu, a posle prve dve smo se povlačili još više. Golove smo primali iz ničega, kao što umemo. Ja sam nešto lošije pripremio utakmicu. Nije me ničim iznenadio, Belić i Kolorado su bili idovoljon agresivni, nismo se dovoljno dobro snašli", rekao je Žarko Lazetić, inače bivši trener Partizana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.