Lazarevac na nogama, planule karte za Partizan! (video)

Izvor: Sportske.net, 26.Sep.2018, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lazarevac na nogama, planule karte za Partizan! (video)

Videlo se prošle jeseni koliko dolazak velikog kluba kakav je Partizan znači za manje sredine. Crno-bele i danas čekaju pune tribine u Lazarevcu.

Prošlosezonski duel Rtnja i Partizana pokazao je kakav uticaj dolazak velikog tima ima na manje sredine.

Boljevac je prošle godine stao zbog dolaska crno-belih, tribine su bile male da prime sve koji su želeli na utakmicu, a slična situacija će biti danas u Lazarevcu, iako se radi o većem mestu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Stadion Kulubare rekonstruisan je 2015. godine, tako da je kapacitet povećan na 2.500 sedećih mesta, ali bi i duplo veći stadion bio mali da primi sve koji su želeli na utakmicu.

Generalni sekretar trećeligaša iz Lazarevca Nemanja Ivanović izjavio je da su sve karte za današnju utakmicu "planule" za jedno pre podne, tako da nema dileme da ćemo danas videti sjajnu atmosferu na stadionu Kolubare.

Karte za zapadnu i istočnu tribinu mogle su da se kupe po ceni od 300 dinara.

Utakmica počinje u 15 časova, a direktan prenos obezbeđen je na prvom programu televizije Arena sport.


Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.