Lazar jedan od najvećih talenata

Izvor: B92, 01.Dec.2013, 09:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Lazar jedan od najvećih talenata"

Bivši trener Partizana Avram Grant izjavio je da je Lazar Marković jedan od najtaletnovanijih fudbalera kojeg je video u životu.

Izraelac je bio šef stručnog štaba šampiona Srbije prošle godine, i tada je trenirao Lazara Markovića.

Na pitanje na kom mestu bi bio Marković na listi najvećih talenata prema njegovom mišljenju, Grant je rekao da bi srpski fudbaler bio među najboljima.

"Ne volim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da pravim takva poređenja jer sam imao dobre igrače u svakom klubu. Ako izostavimo Ronalda i Mesija, Marković je jedan od najvećih talenata koje sam video. Već na prvom treningu u Partizanu video sam njegov potencijal. Veoma je brz, sa pametnim potezima, posebno u napadu. Može da igra i u sredini i sa strane i to je veoma dobro. U srpskom prvensvu komplikovano je to što se protiv Partizana sve ekipe samo brane", rekao je Grant.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Lazar jedan od najvećih talenata"

Izvor: B92, 01.Dec.2013

Bivši trener Partizana Avram Grant izjavio je da je Lazar Marković jedan od najtaletnovanijih fudbalera kojeg je video u životu...Izraelac je bio šef stručnog štaba šampiona Srbije prošle godine, i tada je trenirao Lazara Markovića...Na pitanje na kom mestu bi bio Marković na listi najvećih...

Nastavak na B92...

Grant: Ako izuzmemo Ronalda i Mesija, Marković je jedan od najvećih talenata

Izvor: Blic, 01.Dec.2013

Bivši trener Partizana Avram Grant izjavio je za portugalske medije da je bivši napadač crno-belih Lazar Marković jedan od najvećih talenata koje je trenirao..."Ne volim takva poređenja, jer sam trenirao mnogo dobrih fudbalera, ali Lazar Marković je, ako izuzmemo Lionela Mesija i Kristijana Ronalda,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.