Lazar Marković planirao da završi karijeru u Partizanu

Izvor: B92, 18.Avg.2022, 18:04

Lazar Marković planirao da završi karijeru u Partizanu

Fudbaler Gazijantepa i nekadašnji kapiten Partizana Lazar Marković izjavio je za turske medije da je planirao da završi karijeru u klubu iz Humske.

Marković je ponukao u Partizanu iz kog je 2013. godine prešao u Benfiku, a kasnije je igrao za Liverpul, Fenerbahče, Sporting, Hal, Anderleht i Fulam, da bi se 2019. vratio među beogradske crno-bele.

Bivši reprezentativac Srbije ovog leta pojačao je turski tim.



"Prethodne tri >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << godine sam proveo u Partizanu. Da budem iskren, želeo sam da u njemu ostanem, jer sam bio kapiten. Hteo sam da ostanem tamo do kraja karijere, takva mi je bila ideja",
izjavio je Marković za portal Sporx, a preneo je turski Milijet.

Srpski fudbaler izjavio je da je na njegovu odluku da pređe u Tursku uticao takođe bivši fudbaler Partizana Marko Jevtović.

"Gazijantep se na kraju zainteresovao za mene. Zvali su me iz kluba. Veliki plus je bio što je Marko Jevtović došao. I on me je pozvao. Svi su mi ispričali dobre stvari o klubu, o projektu. Zato sam i došao u Gazijantep, jer smatram da je ovaj projekat dobar", rekao je krilni napadač.

Lazar Marković odigrao je ove sezone dve utakmice za Gazijantep u šampionatu Turske, a minule sezone u dresu Partizana nije postigao nijedan gol u Superligi Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.