Lazar Marković: Voleo bih da nas Inter potceni

Izvor: Politika, 24.Okt.2012, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lazar Marković: Voleo bih da nas Inter potceni

BEOGRAD – Mladi fudbaler Partizana Lazar Marković rekao je da crno-beli idu u Milano spremni za borbu i da će učiniti sve da u meču trećeg kola Lige Evrope sa slavnim italijanskim klubom ostvare što bolji rezultat.

„Svi znamo ko je i šta je Inter, radi se o jednom od najvećih evropskih klubova,idemo tamo da se borimo i da pokušamo da napravimo što bolji rezultat”, rekao je Marković Tanjugu na aerodromu Nikola Tesla, neposredno uoči polaska za Milano.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Politika <<
On je istakao da nikog od Interovih zvezda ne bi posebno izdvajao.

„Inter ima sjajnu ekipu,mnogo dobrih igrača i ne bih mogao nikog posebno da izdvojim. Voleo bih da nas na neki način, da izađu sa rezervnim ili mlađim sastavom. Tu vidimo našu šansu i sigurno je da ćemo pružiti veliku borbu”, poručio je Marković, koji će sigurno biti na posebnomskeneru i navijača i Uprave Intera, jer nije tajna da su itekako zainteresovani da ga vide u crno-plavom dresu.

Milan Smiljanić, uz kapitena Sašu Ilića najiskusniji prvotimac Partizana, rekao je da crno-beli ne idu u Milano da ga vide, već da probaju da osvoje neki bod.

„Hoćemo da se dostojno pokažemo protiv Intera. Oni su favoriti i naravno da imaju mnogo veće sanse za pobedu,ali mi želimo da ostavimo dobar utisak u Evropi. Ne možemo ništa da izgubimo,a možemo mnogo da dobijemo”, poručio je Smiljanić.

Na pitanje od koga preti najveća opasnost Smiljanić je dao konkretan odgovor.

„Kasano. On je najopasniji, radi se o sjajnom fudbaleru koji je igrao u najvećim evropskim klubovima i jednim potezom može da reši meč”, jasan je Smiljanić.

Utakmica trećeg kola H grupe Lige Evrope između Intera i Partizana igra se sutra od 19 sati na stadionu „Đuzepe Meaca” u Milanu.

Tanjug

objavljeno: 24/10/2012
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lazar Marković: Crno-beli idu u Milano spremni za borbu

Izvor: Glas javnosti, 24.Okt.2012

BEOGRAD – Mladi fudbaler Partizana Lazar Marković rekao je danas da crno-beli idu u Milano spremni za borbu i da će učiniti sve da u meču trećeg kola Lige Evrope sa slavnim italijanskim klubom ostvare što bolji rezultat.

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.