Lazar Marković: Iza mene je težak period

Izvor: B92, 13.Sep.2020, 13:57

Lazar Marković: Iza mene je težak period

Fudbaler Partizana Lazar Marković se vratio na teren u meču protiv Rada (3:0) i bio jedan od najboljih na terenu.

Time je potvrdio da je iza njega povreda koju je zaradio u utakmici prvog kola Linglong Superlige Srbije protiv Napretka u Kruševcu.

Kako je istakao, u poslednjih nekoliko nedelja je prošao kroz težak period.

"Nisam neko ko voli da govori za medije posebno jer znamo koliko je prethodni period bio težak za mene i shodno tome svaka >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << priča bez reakcije na terenu ne bi imala pun efekat. Ono što sad mogu reći ukratko je da mi je drago što se pokrenula energija, što svi zrelo i odgovorno pristupamo treninzima i najvažnije ispunjavamo zadatke", rekao je Marković.

Sa novim trenerom Aleksandrom Stanojevićem se poznaje još iz prvog mandata u Humskoj.

"Ne može mnogo da se uradi za deset dana bez kompletnog tima,povređenih igrača, ali smo zaista na pravi način pristupili idejama i načinu rada šefa Stanojevića. Ovde ne govorim samo o nama koji ga znamo već od prvog do poslednjeg igrača. Dug je i težak period ispred nas, te je jučerašnja utakmica samo prvi stepenik do vrha. Treba stpljenja i vremena, ali u tom periodu nećemo dozvoliti da odemo korak nazad".

Marković je u meču protiv Rada igrao na poziciji napadača, što nije često bio slučaj u njegovoj karijeri.

"Što se tiče moje jučerašnje pozicije, drago mi je ako je opravdala poverenje šefa i igrača, ali u kojij god formaciji igrali tu sam na raspolaganju. Svi moramo biti spremni i odgovorni kao tim", zaključio je Lazar Marković.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.