Lalatović najnovijom izjavom pecnuo Lučance, ali i Partizan u paketu!

Izvor: Sportske.net, 29.Maj.2020, 19:32

Lalatović najnovijom izjavom ''pecnuo'' Lučance, ali i Partizan ''u paketu''!

Ko će sutra igrati sa ''petim timom'' i zašto?

Ekipa Vojvodine nije uspela da pobednički započne završnicu prvenstva posle dvoipomesečne pauze.

Tim Nenada Lalatovića je večeras na svom terenu u Novom Sadu igrao nerešeno, 1:1 sa Čukaričkim, pa je Vojvodina posustala u trci za drugo mesto koje i dalje zauzima Partizan.

Ipak, u prvoj reakciji posle meča, Nenad Lalatović nije bio nezadovoljan.




>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
''Prvo poluvreme izvanredno, stajali smo blizu igrača, dok smo imali snage i svežine, uspeli smo da postignemo pogodak, imali i četiri stopostone šanse...





'Čuka' je u nastavku bila bolja, mi smo se povukli, iako nisam tražio, Mi smo ovim bodom 90 posto obezbedili Evropu. I mi i Čukarički imamo sjajne igrače, zaslužuju i oni da igraju u Evropi'', naglasio je Lalatović.

-

Ono što sada Vojvodinu očekuje jeste meč u Kupu, protiv Mladosti iz Lučana. Pre toga, Lučanci će sutra gostovati Partizanu u Humskoj, a kada je ta utakmica u pitanju, Lalatović je imao zanimljiv komentar.

''Ovo izgleda dobro. Ja sam siguran, Lučani će igrati sa petim timom protiv Partizana, oni se čuvaju samo za nas, mnogo se pripremaju za Vovodinu, videćemo da li će im se to isplatiti.  Mi smo se spremali za Čukarički, tek sada ćemo da se spremamo za Lučane'', konstatovao je Lalatović.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.