Izvor: Sportal.rs, 29.Mar.2024, 12:34

"Lalatović je moj prijatelj, ne vređajte ga!" Duljajeva jasna poruka navijačima pred duel sa Spartakom: Ostavite porodice na miru

Trener Partizana Igor Duljaj govorio je o brojnim temama pred duel sa subotičkim Spartakom u 27. kolu Superlige Srbije. Između ostalog, poslao je jasan apel navijačima da se suzdrže od vređanja trenera protivničkog tima Nenada Lalatovića, koji važi za jednu od najomraženijih osoba u Humkoj.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Subotica

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Duljaj: Publika sutra mora da bude posebna, bez vređanja Lalatovića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Mar.2024

Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj izjavio je na konferenciji za medije pred utakmicu sa Spartakom, da publika beogradskog kluba mora da bude posebna i zbog toga je pozvao da sutra ne vređa trenera gostujuće ekipe Nenada Lalatovića.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.