Lalatović: Početak sezone za ponos

Izvor: Mondo, 27.Sep.2018, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović: Početak sezone za ponos

Trener Radničkog izjavio je da će njegova ekipa u nedelju dočekati Partizan u "najboljem mogućem raspoloženju".

Prošlog vikenda Partizan - Crvena zvezda, sada Radnički - Partizan!

Derbi 10. kola Superlige igraće se na "Čairu" u nedelju od 19 časova (prenos na Areni sport na mts tv) a trener Nišlija Nenad Lalatović zadovoljan je što se Radnički "uveo" u taj meč pobedom nad Bežanijom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << 4:1 u Kupu Srbije.

"Cilj je bio da se plasiramo u osminu finala i da napravimo dobru uvertiru za Partizan, na kraju smo uspeli u tome", rekao je Lalatović.

"Prvi gol smo dali na vreme, ali moram da kažem da je nedopustiv način na koji smo Bežaniji dozvolili da izjednači. Posle toga sam morao da napravim dve izmene, što se odmah osetilo. Uspostavili smo dominaciju i zasluženo pobedili", rekao je Lalatović.

On je pri rezultatu 1:1 uveo Sašu Stojanovića i Marka Mitrovića, koji je zabeležio het-trik.

Lalatović je naglasio da je ponosan na najbolji start sezone u istoriji kluba, pošto je Radnički osvojio 20 od mogućih 27 bodova.

"Ponosan sam kako smo otvorili sezonu i drago mi je što Partizan dočekujemo u najboljem mogućem raspoloženju".

Nišlije i crno-beli dele drugo mesto na tabeli, sa po pet bodova manje od vodeće Crvene zvezde, koja će dan ranije dočekati Mladost iz Lučana i potencijalno otići na "plus osam".

Pratite nas i na Instagram profilu Mondo sport

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.