Lalatović: Ne idemo u Humsku sa belom zastavom

Izvor: N1 televizija, 08.Maj.2018, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović: Ne idemo u Humsku sa belom zastavom

Fudbaleri Čukaričkog u sredu od 20 časova igraju revanš meč polufinala Kupa Srbije protiv Partizana. Trener Brđana Nenad Lalatović smatra da je i pored prednosti od 4:2 iz prvog meča klub iz Humske i dalje favorit.

"Sigurno će biti jako teško. Kao što sam još ranije rekao, mi smo od svih ekipa imali najteži raspored u Kupu. Sve utakmice smo igrali na strani do četvrtfinala, zatim i tu smo morali Napretku u Kruševac, onda dvomeč sa Partizanom koji je i dalje favorit. >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Uprkos tome što smo mi prvu utakmicu dobili sa 4:2", rekao je Lalatović i dodao:

"Nema opuštanja. Ta prednost ne znači mnogo, jer se revanš igra kod njih. Partizan ima jako kvalitetne igrače koji jednim potezom mogu da reše utakmicu i to su u prošlosti dosta puta pokazali. Mi imamo i malih kadrovskih problema zbog povreda i pitanje je da li ću moći da računam na sve igrače".

Priznao je Lalatović i da mu je malo zasmetalo to što iz tabora Partizana garantuju finale.

"Partizan je veliki klub, poštujem sve njegove igrače, ali mi je malo zasmetalo to što su već proglasili da će igrati finale. Ponavljam, oni jesu veliki favoriti na ovom meču, ali imao još 90 minuta da se igra. Mi u Humsku sigurno nećemo ići sa 'belom zastavom' i daćemo sve od sebe da se na kraju radujemo", istakao je Lalatović.

U drugom polufinalnom susretu sastaju se u Lučanima Mladost i Mačva. U prvom meču u Šapcu je bilo 1:1.

Finale Kupa Srbije u fudbalu se igra 23. maja na stadionu Radnika u Surdulici.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đukić pred meč sezone: "Napadamo od početka, nema nam druge"

Izvor: Sportske.net, 08.Maj.2018

Partizan juri dva gola zaostatka i mora da napadne Čukarički..Revanš meč polufinala Kupa Srbije protiv Čukaričkog je meč sezone za Partizan, to se zna, a trener Miroslav Đukić kaže da njegov tim mora da napadne od početka i da ne treba drugačije da razmišlja..."Mi moramo da napadnemo od...

Nastavak na Sportske.net...

Partizan vs ''Čuka'' - Koliko puta su igrali u Kupu i kakav im je međusobni skor? Iznenadićete se koliko je golova postignuto!

Izvor: Sportske.net, 08.Maj.2018

Goleade su redovne, samo jedna utakmica do sada bila je izuzetak iz tog ''pravila''...Fudbaleri Partizana i Čukaričkog u sredu će se od 20 časova sastati u revanš utakmici polufinala Kupa Srbije, a ''Brđani'' će braniti dva gola prednosti iz prvog meča, kada su trijumfovali sa 4:2...To će biti...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.