Lalatović: Mnogo mi fali Milijaš...

Izvor: Mondo, 10.Okt.2014, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović: Mnogo mi fali Milijaš...

"Partizan će biti u blagoj prednosti, uigraniji je od nas. Velika šteta što smo izgubili kapitena tako rano...", rekao je trener Crvene zvezde Nenad Lalatović u Banjaluci.

Foto: MONDO

Naredna utakmica koji će fudbaleri Crvene zvezde odigrati je - "večiti derbi" na stadionu u Humskoj, protiv Partizana, koji već ima četiri boda prednosti na tabeli.

Biće to, sasvim je sigurno, meč koji šampion Srbije neće smeti da izgubi, ako je previše reći >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da će morati da pobedi na stadionu najvećeg rivala.

O tome je i govorio trener crveno-belih Nenad Lalatović ove subote, posle pobede nad Borcem u prijateljskom meču u Banjaluci (1:2).

Lalatović je rekao...

"Za nas je bitno što smo pobedili pred derbi. Bitno je da nam se što pre vrate igrači koju su pri reprezentaciji, mi trenutno imamo 12 fudbalera na treningu, i da se spremimo za predstojeći derbi, jako bitnu utakmicu za nas. Derbi uvek donosi nešto novo. Mi smo Crvena zvezda i bilo da igramo derbi ili neku drugu utakmicu - idemo na pobedu! Tako će biti i 18. oktobra", poručio je Lalatović, ali istakao i to da će...

"Sigurno je Partizan u blagoj prednosti zbog tog domaćeg terena i uigranijeg tima od nas, jer oni igraju u ovom sastavu godinu dana, doveli su samo dva, tri igrača", primetio je Lalatović i dodao:

"A, nijedan nije otišao".

U odnosu na prošli derbi, u Zvezdi neće biti Miloša Ninkovića, Dragana Mrđe, Dejana Kelhara, mada se stekao utisak da Lalatoviću najviše nedostaje kapiten...

"Velika šteta za nas je što je otišao Milijaš tako rano, jer on je bio vođa ovog tima, pravi kapiten. Mnogo nam fali, to se može i videti. Mi smo doveli igrače koji ne mogu da budu velika pojačanja za Crvenu zvezdu, više mi njima pomažemo da ih vratimo u život, oni će biti prava pojačanja tek na proleće kada prođu pripreme i kada se spreme kako mi to očekujemo", istakao je Lalatović.

"A, derbi kao derbi, ona ekipa koja bude imala malo više sreće, koja bolje uđe u utakmicu ona će pobediti. Ja se nadam da ćemo to biti mi".
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.