Lalatović: Babović ne dolazi u Vojvodinu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Feb.2016, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović: Babović ne dolazi u Vojvodinu

Lalatović tvrdi da nema ništa od dolaska Babovića u Vojvodinu. Trener "lala" kaže da su se Ivan Tomić i navijači Partizana ogrešili o nekadašnjeg zamenika kapitena.

U petak se pojavila informacija da će Stefan Babović da pojača Vojvodinu.

Ma koliko trener Novosađana Nenad Lalatović želeo sjajnog vezistu u svojim redovima, s kojim je već sarađivao na istoj relaciji trener - igrač u Voždovcu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << šef stručnog štaba "lala" kaže od dolaska Babovića na Karađorđe nema ništa.

"To su izmišljotine. Valjda bih prvi znao da Babović dolazi u Vojvodinu. Niko od nas nije ni kontaktirao sa Stefanom. On je prava 'desetka' i majstor fudbala i naravno da bih bio presrećan da dođe i zameni Ivanića", rekao je Lalatović za SOS kanal.

S obzirom na to da su i u rodbinskoj vezi, Lalatović je dobro upućen u ponude koje ima nekadašnji zamenik kapitena Partizana.

"On je imao dve ponude, jednu sjajnu iz Kine. Rekao sam mu da je mlad i da ne sme da razmišlja o oproštaju od fudbala. On je emotivac i neke stvari su ga pogodile. Sramota je kako se Partizan poneo prema njemu. Nije zaslužio ni od trenera Tomića ni od navijača. Mislim da su se svi zajedno ogrešili o Stefana", dodao je trener Vojvodine, ipak, ostavljajući zagonetni osmeh za kraj.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.