Lafajetu propao transfer u Bešiktaš

Izvor: B92, 06.Feb.2011, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lafajetu propao transfer u Bešiktaš

Bivšem plejmejkeru Partizana Olveru Lafajetu propao je prelazak u Bešiktaš jer nije prošao medicinske preglede posle potpisivanja ugovora.

Zbog toga su čelnici turskog kluba rešili da ne angažuju Lafajeta i moraće da potraže drugu zamenu za Alena Ajversona, koji zbog povrede neće igrati do maja.

Kao najozbiljniji kandidati za novog pleja Bešiktaša spominju se Sundijata Gejns i Rok Stipčević.

Lafajet je sezonu počeo u beogradskom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Partizanu – u NLB ligi prosečno je beležio 10,2 poena, 4 skoka i 4,2 asistencije, dok je u Evroligi imao 8,5 poena, 3,7 skokova i 3,3 asistencije po utakmici.

Nakon što su ga ’crno-beli’ otpustili, igrao je i NBDL ligi za Fort Vejn, gde je beležio 16,4 poena, 4,2 skoka i 3,6 asistencija po meču.

Oliver Lafajet visok je 188cm, a u karijeri je još nastupao Eri Bej Hoksa, a odigrao je i jedan meč za Boston Seltikse.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.