Laboral Kuća predstavila Bertansa

Izvor: MozzartSport.com, 26.Avg.2014, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Laboral Kuća predstavila Bertansa

Doskorašnje krilo Partizana Davis Bertans predstavljen je u Vitoriji kao novi član ACB i evroligaša Laboral Kuće. U naredne tri sezone Letonac će nositi dres sa brojem 42.

Bertans je u Partizan stigao 2012. godine i za crno-belima je osvojio tri domaće titule, jedan kup i jednu ABA ligu. Veći deo prethodne sezone propustio je zbog pokidanih ligamenata kolena u poslednjoj utakmici  finalne serije >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u sezoni 2012/13.Ugovor sa Parizanom raskinuo je početkom jula zbog neizmirenih obaveza kluba prema njemu. Iako je napustio srpsku košarku, Bertans će i ove sezone odigrati dve utakmice protiv Crvene zvezde, pošto su ova dva kluba u istoj grupi Evrolige.

Baskijski klub je ovog leta renovirao tim posle dve uzastopne neuspešne sezone krunisane ispadanjima u četvrtfinalu plejofa ACB lige, a doveden je i bivši trener Sijene Marko Krespi.

(FOTO: Twitter)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bertans predstavljen u Vitoriji

Izvor: MVP.rs, 26.Avg.2014

Letonac je zadužio dres sa brojem 42...Davis Bertans će naredne sezone braniti boje Laboral Kuće, a u utorak je i zvanično predstavljen na konferenciji za medije u Vitoriji. On će za ovaj tim nastupati u dresu sa brojem 42...Letonac je od 2012. nosio dres beogradskog Partizana, ali je zbog povrede...

Nastavak na MVP.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.