LUKA ĐORĐEVIĆ NE KRIJE San mi je da igram za Partizan, Zvezda bez šansi u LŠ

Izvor: 011vodič.com, 21.Avg.2019, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUKA ĐORĐEVIĆ NE KRIJE San mi je da igram za Partizan, Zvezda bez šansi u LŠ

Luka Đorđević se u nekoliko prelaznih rokova pominjao kao jedan od kandidata za napafdača Partizana. Međutim, crnogorski reprezentativac bio je vezan ugovorom za Zenit, a pozjamica u srpski klub se nije pominjala. Ipak, sada je jasno da tako nešto nije nemoguće!
Kladionica MaxBet nudi kvotu 1,85 na pobedu Astane protiv BATE Borisova u plej-ofu za LE.
– Iako u mojoj zemlji ima velikih klubova, mnogi u Crnoj Gori navijaju za >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Partizan ili Crvenu zvezdu. Generalno, crveno-beli imaju više navijača, ali nikada nisam želeo da budem kao većina. Uz starijeg brata postao sam navijač Partizana. Kada sam bio šesti razred, otac me je vodio na derbi u Beograd. Pobedili smo 3:2. Poludeo sam od sreće – rekao je Luka Đorđević u zanimljivom intervjuu za ruski “Čempionat”.
Otišao je Crnogorac još dalje:
– San mi je da zaigram za Partizan. Međutim, sada je tamo teška situacija. Mnogo mojih prijatelja je igralo za crno-bele poslednjih godina i ispričali su mi dosta loših stvari.
Novinara je zanimalo kakve su šanse Crvene zvezde u plej-ofu za Ligu šampiona.
– Neće proći. Još ima šansi? Nema. Previše bi joj bilo da drugu godinu zaredom igra u Ligi šampiona – rekao je Luka uz osmeh.
Ruski mediji su pre nedavno objavili informaciju da Branislav Ivanović planira na kraju ove sezone da završi sa Zenitom i pojača upravo Zvezdu.
– Ne, on to ne želi. Ja vam to zvanično saopštavam – našalio se ponovo Crnogorac.
– Sve sam mu već objasnio i ne, on ne želi da ide tamo – završio je u šaljivom tomu Đorđević.

The post LUKA ĐORĐEVIĆ NE KRIJE San mi je da igram za Partizan, Zvezda bez šansi u LŠ appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.