LUDOGOREC: Neće biti tragedija ako izgubimo od Partizana!

Izvor: Kurir, 05.Avg.2013, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDOGOREC: Neće biti tragedija ako izgubimo od Partizana!

Bugarski klub ima prednost od 2:1 iz prvog meča

SOFIJA - Trener Ludogoreca Stojčo Stojev rekao je da neće biti tragedija ako njegov klub bude eliminisan od Partizana u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Ludogorec je u prvom meču slavio s 2:1, a revanš je na programu u utorak u Beogradu.

"Neće biti tragedija ako ispadnemo od >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Partizana. Primetili ste da ne padam u euforiju ni kada pobeđujemo, a ni kada gubimo. Ludogorec je ozbiljan klub koji je izgradio svoju viziju u Bugarskoj. Sada bi trebalo to isto da uradimo i u Evropi. Zato šta god da se desi u Beogradu neće da bude tragedija", rekao je Stojev pred put u Beograd.

On je rekao da je to veoma važan meč za oba tima.

"Verujem u svoje igrače. Očekujem težak meč. Igrači su zdravi i nemaju nikakav pritisak. Želim da se plasiramo u narednu fazu takmičenja, jer su ti mečevi potpuno drugačiji od onih u bugarskom prvenstvu. Atmosfera u timu je dobra i želim da Ludogorec igra što više evropskih utakmica", naveo je Stojev.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

LUDOGOREC: Neće biti tragedija ako izgubimo od Partizana!

Izvor: Dzungla.org, 05.Avg.2013

Bugarski klub ima prednost od 2:1 iz prvog meča OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.