LUDNICA U AFRICI Sredojević “skinuo” posao Stanojeviću?

Izvor: 011vodič.com, 17.Avg.2019, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDNICA U AFRICI Sredojević “skinuo” posao Stanojeviću?

Ako pitate fudbalskog navijača u Srbiji ko je poznatiji trener, Aleksandar Stanojević ili Milutin Sredojević, velika većina, ako ne svi će biti na strani nekadašnjeg stratega Partizana. Međutim, ako isto pitanje postavite u Africi, gotovo da ćete na čistom srpskom jeziku dobiti jednoglasan odgovor – Mića!
Kvota u MaxBetu na pobedu Partizana protiv Rada je 1.20.
Mića Sredojević je jedna >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << od omiljenih fudbalskih ličnosti u Africi. Radio je u Južnoj Africi, Tanzaniji, Etiopiji, Ruandi i Ugandi. Vodio je veliki broj klubova, ali i reprezentacija. Stekao je ugled kao malo koji fudbalski radnik iz Evrope.
Zato i ne čude preterano najnovije informacije koje nam stižu iz Egipta. Samo dan pošto su egipatski mediji najavili da će Stanojević potpisati ugovor sa jednim od najvećih tamošnjih klubova, Zamalekom, predsednik kluba iz Gize se pokajao. Zato što je u petak slobodan postao Sredojević, koji je na iznenađenje svih u Južnoj Africi podneo ostavku u Orlando Piratima.
Aleksandar Stanojević (Foto: Starsport)

“Kakav Stanojević ako može Sredojević”, to je bio stav Mortade Mansura, koji je brže-bolje izjavio u egipatskim medijima kako će ipak dovesti Sredojevića. Ubrzo se kontinentom raširila informacija da je ugovor potpisan. Ta vest je zatekla 49-godišnjeg stratega u Istanbulu, gde se javio na poziv novinara Tajmsa i demantovao da se dogovorio sa Egipćanima.
Taj članak je klasična glupost! Putujem u Srbiju da bih posetio svoju majku, koja boluje od raka. Videćemo šta će biti posle toga i da li ću se vraćati u Afriku. Ako me Mansur zaista želi, moraće da prikupi milione – prvo je što je rekao Sredojević kada je čuo pitanje novinara.
Kasnije se malo pribrao i nastavio mirnijim tonom.
– Od kada su Pirati objavili da sam podneo ostavku, ja sam na putu. Evo, trenutno sam u Istanbulu, vraćam se u svoju zemlju. Totalna je glupost to što je Mansur rekao. Kako je matematički uopšte izvodljivo da se stvari tako odviju, ako sam zvanično bez kluba nekoliko sati? Tačno je da me je molio da dođem u njegov tim i da ne pita za uslove. Ko zna, možda ću i otići. Ali poenta je da nisam ništa potpisao, nisam ništa prihatio – objasnio je Sredojević.
Ako je tačno to što je rekao, a nema razloga da sumnjamo u njegovu izjavu, Aleksandar Stanojević će još malo morati da čeka na promociju. Mansur želi Sredojevića i verovatno će čekati da iskusni stručnjak reši svoje privatne probleme.
Zamalek je 12 puta bio šampion Egipta, a u pet navrata prvak afričke Lige šampiona. Prošlu sezonu je završio na drugoj poziciji, pošto je imao osam bodova manje od prvaka Al Ahlija, ali i pored toga će igrati u elitnom takmičenju sledeće sezone.

The post LUDNICA U AFRICI Sredojević “skinuo” posao Stanojeviću? appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.