LUDILO: Đani u dresu Partizana peva na uvce reprezentativcu Srbije za koga nismo znali da je GROBARČINA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jun.2017, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDILO: Đani u dresu Partizana peva na uvce reprezentativcu Srbije za koga nismo znali da je GROBARČINA (VIDEO)

I oni su proslavili duplu krunu crno-belih.

 Folk pevač, Radiša Trajković Đani, poznat je u javnosti kao veliki navijač Partizana. Takođe, poznato je da bez Đanija nema dobre žurje i provoda.

NEĆE DA IDE SAM: Evo koga Nikolić još VODI u Videoton! (FOTO)

EKSPRESNO: Partizan PRONAŠAO novog trenera! (FOTO)

S obzirom na to da su crno-beli osvojili duplu krunu u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << fudbalu, prethodnih nedelja je imao mnogo razloga za slavlje.

 Zato nije iznenađenje što je na jednom nastupu u nekoj od beogradskh kafana obukao crno-beli dres i u njemu zabavljao goste.

🍷🍾🥂🎉🎈 Komentar je suvisan... 😊👋🏼💋 @nenadk20 , @djanimusic

Објава коју дели Jelena Krsticic ❤️👑N 🌟🌟AA🌟🌟 (@jelena_krsticic) дана 30. Мај 2017. у 5:25 PDT

Posebno je zanimljivo što je sve vreme pevao na uvce nekadašnjem reprezentativcu i bivšem igraču OFK Beograda, Nenadu Krstičiću i njegovoj supruzi.

 Krstičić koji trenutno nastupa za Alevs nije igrao ni za koga od "večitih rivala", ali posle ovoga je očigledno za koga navija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.