LUDI TIKET, nedelja, 129.338 dinara: Izbegneš lepo Bajern, Partizan, Romu, Čelsi, Barselonu... I uzmeš pare!

Izvor: MozzartSport.com, 06.Dec.2015, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDI TIKET, nedelja, 129.338 dinara: Izbegneš lepo Bajern, Partizan, Romu, Čelsi, Barselonu... I uzmeš pare!

Naš kladilac iz Užica pokazao ozbiljno fudbalsko znanje u danu kada su favoriti padali kao od šale...

Mnogo, baš mnogo favorita juče je izdalo. Dovoljno je reći samo Roma, Bajern, Partizan, Totenhem, oba Mančestera, Čelsi... Ali ima onih koji su i pored toga uspeli da se opare. Jedan od primera dolazi nam iz Užica, uplatno mesto broj šest. Naš igrač izabrao je osam parova, iskombinovao nekoliko igara, i prilično lako, bez mnogo drame, podigao je lepih 129.338 >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << dinara na svega 100 uloženih. 

Dobitak je zapravo bio manji - 117.580, međutim, zahvaljujući MOZZART akciji Bonus 1000 koji se obračunava na konto "dužine" tiketa, vlasnik ovog listića zaslužio je dodatnih 11.758.

Naš Užičanin, kao što rekosmo, izbegao je sve one velikane koji su izdali, osim Junajteda, ali na toj utakmici lukavo je odigrao  pk 1X-X2. Majstorski, nema šta. A kvota 3,70. Veoma jak koeficijent uhvaćen je i na meču Herta - Leverkuzen (TM1 2+), odnosno na utakmici Keln - Augzburg (ug 0-2).

Najveća drama viđena je na susretu Šefild - Oldam (1:0). Domaćin je poveo početkom drugog dela, ali onda nedugo zatim ostao s igračem manje. Čekalo se da "pocrveni" u Užicu kao ozeblo sunce, verovatno nije bilo lako, ali radovali su se na kraju i fudbaleri Šefilda i vlasnik ovog tiketa. Možda mu posle svega Venzdej postane jedan od omiljenih klubova...

Pratite MOZZART i na Vajberu!
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.