LŠ: Pobede Radničkog i Partizana

Izvor: NaDlanu.com, 30.Jan.2014, 10:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ: Pobede Radničkog i Partizana

Vaterpolisti Radničkog iz Kragujevca pobedili su u sredu uveče u gostima italijansku Brešu sa 9:8 (2:2, 5:2, 0:1, 2:3) u derbi utakmici petog kola Grupe B Lige šampiona.

Kragujevčani su ovim trijumfom postali jedini tim sa maksimalnim učinkom u elitnom takmičenju i došli nadomak plasmana u polufinale Lige šampiona.Najefikasniji u ekipi Radničkog bio je Filip Filipović sa pet golova, Dušan Marković dodao je dva, a po jedan su postigli Djordje Filipović i Ivan >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Basara.U ekipi Breše najefikasniji bio je Giljermo Molina sa dva gola.U druga dva meča Grupe B Lige šampiona, beogradski Partizan je na Banjici savladao nemački Špandau sa 7:5, dok su rumunska Oradea i turski Galatasaraj odigrali nerešeno 9:9.Radnički je tako izbio na prvo mesto u Grupi, pošto ima maksimalan učinak, odnosno 15 bodova, Breša je druga sa 12, dok je Partizan treći sa devet.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Liga Šampiona,   Kragujevac

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.