LŠ - Partizan nemoćan protiv prvaka Evrope

Izvor: Sportske.net, 18.Jan.2017, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ - Partizan nemoćan protiv prvaka Evrope

Dogodilo se ono čega se trener Zoran Milenković i pribojavao pre meča - Dubrovčani su vrlo brzo uspeli da steknu ubedljivu prednost, posle čega crno-belima nije bilo povratka.

Vaterpolisti Partizana izgubili su večeras u Beogradu od dubrovačkog Juga sa 9:16 (1:6, 2:4, 4:2, 2:4) u četvrtom kolu Grupe B Lige šampiona.

Crno-beli su i dalje bez pobede u Ligi šampiona, imaju samo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << jedan bod, dok je aktuelni prvak Evrope upisao drugi trijumf.

Najefikasniji u ekipi Partizana bio je kapiten Nikola Jakšić sa pet golova, dok su Petar Velkić, Djordje Lazić, Radomir Drašović i Aleksandar Radanović postigli po jedan.

Jug su do pobede vodili Loren Fatović i Felipe Perone sa po četiri gola.

Pobednik večerašnjeg meča u bazenu "Milan Gale Muškatirović", praktično je rešen već posle prve četvrtine koju je Jug dobio sa 6:1. Jug je u istom ritmu odigrao i drugu četvrtinu, pa se na veliki odmor otišlo rezultatom 3:10.

Crno-beli su u trećoj deonici zaigrali bolje, posebno Jakšić, pa su uspeli da smanje prednost na pet golova zaostatka, ali nisu imali snage za više od toga.

Partizan u narednom kolu dočekuje Italijanski Pro Reko 8. februara.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRVAK EVROPE UBEDLJIV U BEOGRADU: Partizan izgubio od hrvatskog Juga u Ligi šampiona

Izvor: Kurir, 18.Jan.2017

...Crno-beli su i dalje bez pobede u Ligi šampiona, imaju samo jedan bod, dok je aktuelni prvak Evrope upisao drugi trijumf..Najefikasniji u ekipi Partizana bio je kapiten Nikola Jakšić sa pet golova, dok su Petar Velkić, Djordje Lazić, Radomir Drašović i Aleksandar Radanović postigli po jedan..Jug...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.