LŠ: Četvrti poraz Partizana

Izvor: Sportal.rs, 11.Feb.2015, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ: Četvrti poraz Partizana

Vaterpolisti Partizana doživeli su četvrti poraz u Ligi šampiona i time još više umanjili šanse da se plasiraju u narednu fazu takmičenja. Učenici Vladimira Vujasinovića izgubili su od nemačkog Špandaua rezultatom 8:6, što je ekipi iz Berlina bio prvi trijumf u grupi ove sezone.

Početak meča nije nagoveštavao epilog u kome će se Nemci radovati, jer su crno-beli poveli preko Subotića i Vica rezultatom 2:0, a početkom druge četvrtine Stojanović je povisio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << na 3:1.

Tek od tog trenutka igrači Špandaua su zaigrali znatno bolje, pre svega centar Mateo Čuk koji je utakmicu završio sa četiri gola, i najviše zahvaljujući njemu Nemci su na poluvreme otišli sa prednošću od 4:3.

Posle velikog odmora Beograđani su zaigrali agresivnije, Tanasković i Stojanović su preokrenuli rezultat tačno pet minuta pre kraja trećeg dela. Od tada pa do pretposlednjeg minuta utakmice igrači Partizana nisu uspeli da pogode mrežu protivnika!

Sa druge strane viđena su četiri pogotka domaćina, od toga tri Čuka za ubedljivo vođstvo 8:5, koje je 76 sekundi pre kraja uspeo samo da ublaži Mandić i postavi konačan rezultat.

U istoj grupi Primorje je pobedilo Jug 10:5, dok je Solnok bio boji od Galatasaraja 15:11.

Plasman posle pet utakmica: Primorje, Solnok i Jug 12, Partizan, Galatasaraj i Špandau po 3.

Špandau - Partizan 8:6 (1:2, 3:1, 2:2, 2:1)

Špandau: Baksa, Famera 2, Šlansted, Cuk 4, Prus, Jangling, Marković, Mers 1, Štam, Ojler 1, Restović, Done, Hene. Trener: Kovačević.

Partizan: Soro, Gilen,Mandić 1, Vico 1, Subotić 1,Repanović, Gogov, Jakšić, Manojlović, Tanasković, Stojanović 2, Radojević, Rističević. Trener: Vujasinović.

(Foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.