LOVERNJ SE IZVINIO ZVEZDI: Samo sam se šalio!

Izvor: NaDlanu.com, 02.Okt.2013, 09:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LOVERNJ SE IZVINIO ZVEZDI: Samo sam se šalio!

Košarkaš Partizana Žofre Lovernj prvo je preko Tvitera poželeo igraču Crvene zvezde Blejku Šilbu dobrodošlicu u Srbiju, poručivši da je izabrao pogrešan klub i da neće osvojiti nijedan trofej

Francuz je video da je preterao u šali i odmah se izvinio bivšem saigraču iz Šalona, s kojim je igrao dve sezone." Odabrao sam pogrešan način da se šalim. Ne zaboravite da sam ja i dalje stranac i da se ljudi ovde ne šale na takav način. Zaista nemam ništa protiv Crvene zvezde, ali igram za Partizan i znam da je to tim koji može da nas pobedi, pa dajem sve od sebe kako bih se na kraju ja radovao. Nas dvojica smo prijatelji i stvarno nikad nisam ni pomislio da ćemo jednog dana igrati jedan protiv drugog u derbiju kao što je Partizan - Crvena zvezda" kazao je Lovernj za Sport.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Twiter,   Crvena Zvezda

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.