LOŠE VESTI ZA PARTIZAN: Veliko POJAČANJE ima KORONU

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Sep.2021, 11:11

LOŠE VESTI ZA PARTIZAN: Veliko POJAČANJE ima KORONU

Ima blažu kliničku sliku.

Košarkaši Partizana će igrati protiv Zadra na otvaranju ABA lige u ponedeljak. Crno-beli put Dalmacije kreću danas, a tamo će se zadržati sve do petka jer je utakmica drugog kola regionalne lige protiv Splita, na programu 30. septembra u Splitu.

Partizan je posle derbija slavio u Lučanima, i raspoložen čeka Spartak večeras (20.15). Gosti igraju prilično ofanzivno, pa je ovo prilika da vidimo dosta golova. Kvota na keca je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 1,10, a na kombinazziju 1&GG (domaćin pobeđuje, oba tima daju gol) 3,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Spartak.

Ipak, ima i loših vesti. Na redovnom PCR testu po povratku sa turnira uN Atini. Letonac Rodions Kuruks je bio pozitivan na virus Kovid 19 i odmah je upućen u izolaciju.

- Rodion se oseća dobro, ima blažu kliničku sliku i klub čvrsto veruje da će se brzo oporaviti. Svi ostali igrači i članovi stručnog štaba su testirani i ni kod koga nije registrovano prisustvo virusa Kovid 19 - ističu iz Partizana, a prenosi Mozzartsport.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Alis Gudvin, supruga Džermejna Penanta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.