Izvor: 011vodič.com, 17.Okt.2019, 10:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LOŠE VESTI Kraj polusezone za veliko pojačanje Partizana?

Veliki problem za šefa struke Partizana Savu Miloševića. Izgleda da će duži vreme s terena da odsustvuje neko ko je doveden kao veliko pojačanje i od koga se očekivalo da ubrzo postane jedan od nosilaca igre tima.
Kvota kladionice MaxBet na pobedu Partizana protiv Mančester junajteda je 3.25.
Radi se o Lazaru Markoviću (25). Posle šest godina >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << se vratio u Humsku, trebalo je da bude jedan od aduta crno-belih u Ligi Evrope, ali sada pored tih očekivanja stoji veliki znak pitanja. Kako piše Sportski žurnal, Marković je tokom treninga povredio aduktor i najpre će da propusti meč Superlige u Lučanima, protiv Mladosti, a onda i duel s Mančester junajtedom, u 3. kolu Lige Evrope!
Pitanje je, međutim, da li će posle toga da bude spreman… Spekuliše se da  bi Marković mogao da bude podvrgnut i operativnom zahvatu. Ukoliko do toga dođe, za brzonogog napadača bi to značilo i kraj jesenjeg dela sezone.
Do sada je Marković odigrao sedam mečeva za Partizan i postigao je tri gola. Na terenu je ukupno proveo 333 minuta.


The post LOŠE VESTI Kraj polusezone za veliko pojačanje Partizana? appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.