LOŠE VESTI IZ HUMSKE ZA NAVIJAČE PARTIZANA: Velika promena za meč protiv Čukaričkog

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2020, 10:15

LOŠE VESTI IZ HUMSKE ZA NAVIJAČE PARTIZANA: Velika promena za meč protiv Čukaričkog

Utakmica se igra sutra od 19 časova.

Fudbaleri Partizana sutra će od 19 časova dočekati ekipu Čukaričkog na stadionu u Humskoj, u okvir u 29. kola Superlige Srbije. Iz tabora crno-belih najavljena je i jedna promena u odnosu na utakmicu polufinala Kupa Srbije protiv Crvene zvezde.

Iz kluba je saopšteno da će za utakmicu protiv Čukaričkog kapacitet stadiona biti smanjen zbog pandemije korona virusa, a navijači su pozvani da održavaju distancu od najmanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jednog metra. Na klupskom sajtu je objašnjeno da je do odlučeno "povodom naredbi ministarstva zdravlja o proglašenju bolesti kovid-19".

Vrlo, vrlo neizvesno je u španskom prvenstvu - Barselona ima dva prednosti nad Realom i večeras od 22.00, u prvom meču Katalonaca posle pandemije, gostuje Majorki. Dvojka je 1,28, a kombinazzija 2&3+ 1,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Majorka – Barselona.

Crno-beli će kapacitet stadiona smanjiti u sledećim sektorima: Zapad 2.753, Istok 2.689, Jug 1.954, loža Zapad 191, loža Istok 197, a iz klubqa su zamolili sve navijače da na vreme obezbede ulaznice i da poštuju mere distanciranja. Ovo znači da će u odnosu na polufinale Kupa Srbije kada je bilo prisutno oko 15.000 gledalaca, meč sa Čukaričkim moći sa tribina da isprati dvostruko manje ljudi.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Agustina Gandolfo, devojka Lautara Martineza.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.