LOŠA VEST ZA PARTIZAN: Jedan od NAJBOLJIH spreman za meč sa crno-belima!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2022, 19:24

LOŠA VEST ZA PARTIZAN: Jedan od NAJBOLJIH spreman za meč sa crno-belima!

Nije teža povreda...

Osim večerašnjeg evroligaškog večitog derbija, pred beogradskim Partizanom je još jedan izazov u ovom delu sezone. Obračun sa dvostrukim uzastopnim šampionom Evrope, ekipom Efesa. Stvari nisu dobro krenule po crno-bele, jer se jedan od najboljih igrača na sreću turkse ekipe nije teže povređen, te je izvestan za meč sa izabranicima Željka Obradovića.

Sjajni američki plejmejker koji nastupa za reprezentaciju Turske bio je van terena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << puna tri meseca, onda se pre dva dana vratio na parket u meču u kojem je njegov Efes senzacionalno poražen od Bujukčekmečea.

Tokom ove utakmice Larkin se ponovo povredio početkom poslednje deonice, ali ga na sreću očekuje samo kraća pauza.

Kako javljaju mediji u turskoj inskusni organizator igre neće biti u timu trenera Ergina Atamana samo za sutrašnje gostovanje Žalgirisu u okviru 12. kola Evrolige.

To znači da će Larkin zasigurno biti u timu Efesa u meču 14. kola Evrolige naredne nedelje, kada u petak od 20.30 sati šampion Evrope gostuje Partizanu u "Areni".

Posle 11 odigranih utakmica u Evroligi Efes je na šestoj poziciji sa skorom od šest pobede i pet poraza, ali i u sjajnoj seriji od četiri trijumfa zaredom.

NE PROPUSTITE! Sve vesti o Mundijalu u Kataru pročitajte OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.