LOJDA ŽELE PARTIZAN I PANATINAIKOS: Evo gde MOŽE da pređe iz Monaka

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jun.2023, 07:48

LOJDA ŽELE PARTIZAN I PANATINAIKOS: Evo gde MOŽE da pređe iz Monaka

Imao je odličnu sezonu u Kneževini.

Atinski Panatinaikos je već doveoostasa Atetokumba, Luke Vildoze i Matijasa Lesora, kao i trenera Ergina Atamana, a pojavila se priča i da bi još jedan bivši košarkaš Zvezde mogao da dođe u glavni grad Grčke. U pitanju je Džordan Lojd, ali kako stvari stoje ništa neće biti od toga.

Kako navodi grčka Gazeta i da je Partizan bio zainteresovan, ali da je, baš >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kao i u slučaju atinskog velikana, uprava crno-belih odustala kada je saznala da na leto 2023. godine Lojd ne može da pređe u drugi evropski klub, jedina opcija odlaska je NBA.

🚨According to @gkouvaris , Jordan Loyd has buyout from Monaco only for NBA teams this summer. So none of the #euroleague teams could sign him right now.

Panathinaikos and Partizan asked about his status , learned the situation and stopped all the talks about him. #paobc…

— Christos Harpidis (@chrisalucard) June 27, 2023

U dosadašnjoj profesionlanoj karijeri je nastupao za Fot Vejn Med Ents (Dži liga), Hapoel Elijat, Toronto Reptorse, Valensiju, Crvenu zvezdu i Zenit iz Sankt Peterburga, pre nego što je u leto 2022. godine stigao u kneževinu.

Sa Reptorsima ima NBA prsten, sa beogradskim crveno-belima triplu krunu, a bio je MVP nedavno završene finalne serije francuskog šampionata.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.