LJUBIMAC GROBARA NAPUSTIO PARTIZAN: Oglasio se i ovim rečima rasplakao navijače crno-belih (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2023, 08:49

LJUBIMAC GROBARA NAPUSTIO PARTIZAN: Oglasio se i ovim rečima rasplakao navijače crno-belih (FOTO)

Oprostio se.

Doskorašnji igrač Partizana Dante Egzum oglasio se po odlasku iz redova crno-belih u Dalas Maverikse

- Ne znam kako da počnem. Mnogo emocija i uspomena. Poruka za navijače Partizana - Hvala vam što ste me prihvatili, podržavili i verovali tokom cele sezone. Usponi i padovi, pobede i poraze, počastvovan sam što je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ovo bi deo mog putovanja. Drago mi je što sam imao doprinos u vraćanju titule ovom divnom gradu i klubu. Energija i podrška ovde su kao nigde pre. Uvek ću se sećati ove sezone - napisao je Dante Egzum na svom Instagram profilu.

A post shared by Danté Exum (@daanteee)

Dante je u redove crno-belih stigao prošlog leta i pokazao se kao najbolje pojačanje tima, nosio je ekipu tokom cele sezone, a pristalice tima iz Humske će posebno pamtiti njegova monstruozna zakucavanja.

Egzum je tokom protekle sezone u Evroligi i ABA ligi beležio prosečno 13.8 poena.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Slađa Mandić, supruga vaterpoliste Dušana

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.