Izvor: HotSport.rs, 25.Sep.2017, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LIGA EVROPE: Partizanu sudija sa severa, Delijama se neće svideti arbitar

UEFA je odredila sudije za drugo kolo gupne faze Lige Evrope u kom Partizan dočekuje Dinamo Kijev, a Crvena zvezda gostuje Kelnu.

Duel pred praznim tribinama u Humskoj od 21 čas sudiće Norvežanin Sven Moen. Reč je o arbitru kog navijači Partizana pamte po duelu >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << sa BATE Borisovim odigranim pre dve godine, kada su crno-beli slavili sa 2:1. Statistika kaže da je sudija koji na svakih devet utakmica svira po jedan penal, ali ne daje često crvene kartone. Grobari ne bi imali ništa protiv da se ponovi rezultat kao protiv BATE-a kada je ovaj arbitar delio pravdu.
U Kelnu će meč voditi Holanđanin Bas Nejhejs, ‘zlobnici’ bi rekli ‘komšija jarčeva’. Često sudi utakmice Lige šampiona. Zvezdi do sada nije sudio, ali jeste reprezentaciji Srbije i oba puta je bio negativan rezultat. Prvo u Talinu protiv Estonije 1:1, a onda i u porazu od Makedonije 1:0, kada je za ‘komšije’ sudio penal.
The post LIGA EVROPE: Partizanu sudija sa severa, Delijama se neće svideti arbitar appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Fudbal: Partizan – Dinamo 28. septembra, bez publike

Izvor: DANuBeogradu.rs, 25.Sep.2017

Stadion u Humskoj ipak neće izgledati kao na zvaničnom sajtu UEFA – Fudbaleri Partizana dočekuju Dinamo iz Kijeva na terenu pred praznim tribinama u četvrtak 28. septembra u pet minuta posle 21 čas. Utakmica će biti teška. Ukrajinci važe za favorita u grupi B, a u Beograd dolaze u dobroj formi....

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.