LIDEJ KRIJE VELIKU TAJNU: Leđa su mu PUNA ožiljaka!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2021, 11:11

LIDEJ KRIJE VELIKU TAJNU: Leđa su mu PUNA ožiljaka!

Potresna ispovest Partizanovog šutera.

Partizan je pred start sezone doveo veliki broj novajlija, a među najvećim pojačanjima je svakako Zek Lidej.

Pokazao je bivši igrač Olimpije iz Milana u nekoliko mečeva zašto ga je trener Obradović želeo u timu, prilikom formiranja ekipe, pa je Amerikanac ubrzo postao jedan od najboljih igrača crno-belih.

U intervjuu za “Mozzartsport”, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << krilni centar Parnog valjka je otkrio zanimljivu, ali i potresu priču iz detinjstva.

– Bilo je lepo, ali teško. Majka me je odgojila, naučio sam mnogo, brzo sam rastao, sazrevao. Događale su se brojne promene, selidbe. Morao sam dase naviknem na to i da postanem čovek. Takve stvari ti pomognu u karijeri. Majka se mnogo žrtvovala za nas, kao i moji deda i baba. Trudili su se da nas podignu najbolje što su znali. Nije bilo lako. Ali na kraju dana nam je to pomoglo da budemo bolji ljudi – rekao je Lidej.

Bez dileme, jedna od uočljivijih detalja na telu Amerikanca je veliki ožiljak na leđima u blizini desnog ramena. Novi ljubimac Grobara je otkrio kako ga je zaradio.

– Da, da, da… Kada sam imao 13 godina, bio sam u parku, igrao sa nekim momcima. Došlo je do fizičkog obračuna, sa tim starijim igračima. Gurnuli su me na ogradu i tu me je ona probola. Leđa su mi bila posečena. Uči se iz iskustva, to je sve deo igranja napolju i tako tih stvari – evocirao je uspomene košarkaš crno-belih kroz osmeh i konstatovao:

- Sve se ipak završilo bez većih posledica - istakao je Lidej.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.