LEVICA, GLAVOM, PA DESNICA: Tavamba RAZBIO Muslinovu ekipu! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Dec.2018, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LEVICA, GLAVOM, PA DESNICA: Tavamba RAZBIO Muslinovu ekipu! (FOTO)

Bivši napadač Partizana obeležio duel Al Tavona i Al Fajha.

Bivši napadač Partizana Leandre Tavamba krči put Al Tavonu ka azijskoj Ligi šampiona. Kamerunski napadač postigao je het-trik u pobedi njegovog kluba nad Al Fajhom (3:0), koji sa klupe predvodi nekadašnji selektor Srbije i trener Crvene zvezde Slavoljub Muslin.

MILENKOVIĆ I VLAHOVIĆ DOBIJAJU DRUŠTVO: Fiorentina dovodi povremenog reprezentativca Srbije (FOTO)

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << PARTIZAN ČEKA MAČVU: Ne zna se da li će se igrati, ali se znaju STARTERI (SASTAVI)

#التعاون_الفيحاء

القول الأول للهداف توامبا pic.twitter.com/zm1JtVr0nG

— ﮼ثامرالخضيري (@Thamer608) December 14, 2018

Bio je to četvrti uzastopni trijumf Al Tavona, sedmi od starta sezone, a o partiji Kamerunca dugo će se pričati. Tri raznovrsna gola, najpre levicom, pa udarcem glavom i za finiš sevnula je ubojita desnica, za potpuni potop gostiju.

Majstorija kod prvog gola izazvala je duge aplauze i sigurno će se naći u najužoj konkurenciji za gol kola, pošto ga je Tavamba postigao petom, savladavši kolumbijskog golmana Bonilju.

RIKARDO JE NA CENI: Crno-beli odredili CENU za ubojitog napadača, spisak ZAINTERSOVANIH je sve duži (FOTO)

#التعاون_الفيحاء

القول الأول للهداف توامبا pic.twitter.com/zm1JtVr0nG

— ﮼ثامرالخضيري (@Thamer608) December 14, 2018

U nastavku meča pogodio je glavom, pa uspešno realizovao jedanaesterac i tako pretekao Bafetimbija Gomisa i vratio se na prvo mesto liste strelaca. Sa ova tri pogotka Leandre je došao do kote 11, dok a francuski internacionalac iz Hilala ima deset pogodaka.

TREBALO JE DA BUDE NOVA ZVEZDA EVROPSKOG FUDBALA: Igrao je i za Partizan, a EVO gde se danas nalazi (FOTO)

#التعاون_الفيحاء

قوووول ثاني للهداف هيلدووون pic.twitter.com/xelId8eLbR

— ﮼ثامرالخضيري (@Thamer608) December 14, 2018

Zanimljivo da u Humskoj Leandre Tavamba nikad nije postigao het-trik, ovo mu je bio drugi u karijeri, dok je prvi postigao igrajući za Zlatne Moravce u Češkoj. Bilo je to 21. novembra, pre tri godine, protiv Skalice.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.