Lesor: Nisam ni znao gde je Srbija, ali o ovome ću pričati unucima

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2023, 12:47

Lesor: Nisam ni znao gde je Srbija, ali o ovome ću pričati unucima

Ovde mu je prijatno.

Košarkaši Partizana biće bez Matijasa Lesora u trećoj utakmici Partizana i Reala u četvrtfinalu Evrolige, ali miljenik Grobara je bez obzira na to u euforiji zbog celokupne sezone.

Francuski košarkaš ističe da će o ovoj sezoni pričati naslednicima i unicima.

- Sigurno je da ću se ove sezone sećati dok >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam živ. Nisam mogao ni da pomislim da će ovako nešto da mi se dogodi u profesionalnoj karijeri. Ljubav i podrška koju mi svakodnevno pružaju navijači, kao i sve što sam prošao sa saigračima na terenu je nešto čega ću se rado prisećati za 20-30 godina. Ovo će zauvek biti stranica u knjizi mog života. Ne znam koliko će dugo da traje, ali je definitivno ona koju ću pričati svojim unucima - ističe Lesor i dodao:

- Dok sam odrastao, nisam znao gde je Srbija. Nisam mogao da zamislim da ću jednog dana imati ovakvu vezu sa ljudima koji su toliko daleko od mene i iz jedne sasvim drugačije kulture. Još je rano pričati o budućnosti, dosta toga tek treba da se desi. Očigledno je da se ovde osećam veoma prijatno i voleo bih da ostanem koliko god je moguće. Videćemo na leto kada se sezona završi u kojem pravcu će se sve kretati - napominje Francuz.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.