LESOR: Kako da zaustavimo Tavaresa? Neću da otkrivam plan

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2023, 14:13

LESOR: Kako da zaustavimo Tavaresa? Neću da otkrivam plan

Crno-beli u sredu igraju meč odluke u Madridu.

Centar Partizana Matijas Lesor smatra da njegova ekipa može da pobedi "bilo koga na bilo kom terenu", pa i treći put košarkaše Reala u Madridu.

- Očekujem tešku utakmicu, igramo za fajnal-for, nismo uspeli kod kuće da dođemo do te pobede, ali srećom imamo još jednu šansu. Kako da zaustavimo Tavaresa? Ne mogu da otkrivam plan, ali naći ćemo način da ograničemo njegov doprinos utakmici. Nije lako igrati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << protiv njega. Neću da kažem da idemo tamo kako ćemo ih sigurno pobediti, samo hoćemo da budemo onakvi kakvi jesmo. Tako možemo da pobedimo bilo koga na bilo kom terenu. Videćemo šta će biti - rekao je Lesor.

Francuz se zatim osvrnuo na povratak Kevina Pantera u tim posle odrađena dva meča suspenzije.

- Panter? Videćemo u petom meču, ne mogu da predvidim. On je sjajan igrač i naš lider, može da pogađa, tako da će sigurno dosta promeniti - dodao je centar iz Francuske.

Majstorica je na programu u sredu od 21 čas.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.