LEONARDO BACIO U TRANS GROBARE: Ja sam VOJNIK Partizana! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2017, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LEONARDO BACIO U TRANS GROBARE: Ja sam VOJNIK Partizana! (FOTO)

Sjajni Brazilac prognozirao ishod bitke za titulu.

Leonardo se Silva Souza bio je junak i 154. večitog derbija, kada je sa dva pogotka zapečatio sudbinu Crvene zvezde. U razgovoru za Blicsport, vedeta crno-belih je istakao da je veoma srećan zbog učinjenog na duelu protiv Zvezde, ali apotrofirao da je pobedu donela kolektivna igra.

SEKRETAR SUDIJSKE KOMISIJE FSS: Leonardo i Boaći zaslužili crvene kartone

MAŽIĆ PONOVO NA CENTRU: Evo kome će u subotu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << suditi od VEČITIH RIVALA (FOTO)

- Presrećan sam što sam se dva puta upisao u strelce, jer tako pogotke mogu da posvetim na više adresa. Onaj iz slobodnog udarca je za navijače Partizana, a drugi je za moju porodicu koja mi je najveća podrška. Svi igrači Partizana su junaci! Nisam jedini na terenu, već su tu i moji saigrači Vulićević, Ostojić, Tavamba i ostali, od golmana do napada. Bez njih ništa ne bi bilo moguće, pa nije fer da ih ne pomenem. Fudbal je kolektivna igra, a da bih odradio dobar posao i našao se u prilici da postignem gol, potrebna mi je njihova pomoć. Ja sam vojnik Partizana, samo jedan od 11 na terenu i svih onih na klupi i van nje, rekao je Leonardo.

Borba za titulu ostaje otvorena. Zvezda je u prednosti zbog završenog regularnog dela šampionata na prvom mestu. Leonardo naglašava da će se ekipa boriti do kraja, bez obzira na rezultate večitog rivala.

- Za tako nešto je potrebno da Zvezda kiksne. Daćemo poslednji atom snage da pobedimo sve utakmice do kraja sezone kako bismo osvojili duplu krunu. Dok ima nade ništa nije izgubljeno, ali ne želim da obećam nešto što ne zavisi samo od nas. Imamo težak raspored u plej-ofu, baš kao i Zvezda.

Nekadašnji fudbaler Anžija je dodao da je u Partizanu igrao veliki broj fudbalera iz inostranstva koji su ostavili trag u klubu. Priznao je da imponuje status ljubimca publike, ali da je najvažnije da Partizan beleži pobede.

Partizan je kroz istoriju imao sjajne strane fudbalere, a svako od njih je u nekom trenutku bio miljenik publike. Ne daj bože da se desi nešto loše i da krene po zlu, pa da se sve okrene. Zbog toga ne letim, već stojim čvrsto na zemlji. Sve što znam pokazujem na terenu zajedno sa saigračima i to mi je najvažnije. Da ja postižem golove, a Partizan ne pobeđuje, ništa mi to ne bi značilo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.