LEGENDARNI ŠKOT U BEOGRADU: Ferguson dolazi da gleda Partizan

Izvor: Večernje novosti, 22.Okt.2019, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LEGENDARNI ŠKOT U BEOGRADU: Ferguson dolazi da gleda Partizan

Mančester junajted stiže u Beograd, a u ekspediciji englekog velikana naći će se i Aleks Ferguson Mančester junajted stiže u Beograd, a u ekspediciji englekog velikana naći će se i jedno veliko ime. Možda i najveće svih vremena kada je trenerski posao u pitanju. Legedarni Aleks Ferguson dolazi da gleda meč trećeg kola Lige Evrope između >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Partizana i Mančester junajteda.Podsećanja radi, Ferguson je 1986. godine preuzeo Mančester junajted sa kojim je osvojio 13 titula u Premijer ligi, pet FA kupa, četiri Liga kupa i dve titule evropske Lige šampiona.Osvojio je i svetsko klupsko prvenstvo, Superkup Evrope, Kup pobednika kupova, Interkontinentalni kup i 10 trofeja Komjuniti šild. Završio je trenersku karijeru 2013. godine.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ferguson stiže u Beograd na meč Partizana i Junajteda

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Okt.2019

Legendarni trener Ser Aleks Ferguson pratiće u Beogradu meč fudbalera Partizana i Mančester Junajteda u trećem kolu Lige Evrope...Kako prenose Večernje novosti, bivši menadžer "Crvenih đavola" biće u četvrtak od 18.55 na stadionu u Humskoj...Ferguson je 1986. godine postao trener Junajteda...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.