LE: Nula u Humskoj, Stojković spasao Partizan

Izvor: B92, 17.Avg.2017, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LE: Nula u Humskoj, Stojković spasao Partizan

Partizan i Videoton odigrali su susret bez golova u prvom meču plej-of runde kvalifikacija za Ligu Evrope. Crno-beli su bili konkretniji rival, imali su nekoliko solidnih prilika, ali ipak moraju da budu zadovoljni pošto je Vladimir Stojković, koji se pre nekoliko dana vratio u Partizan, sjajnom intervencijom spasao šampiona Srbije poraza u poslednjim trenucima susreta.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Da li je Bešiktaš stvarno gazda Istanbula?

Izvor: MozzartSport.com, 18.Avg.2017, 11:35

Kvota na domaćina, koji je slavio u prethodna dva međusobna okršaja na svom terenu – 5,10..Galatasaraj je već ispao iz Evrope, Fenerbahče se sinoć obrukao u Skoplju, dok je Bašakšehir pred eliminacijom u plej-ofu za Ligu šampiona. Nema sumnje da Bešiktašovi navijači to gledaju sa strane...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.