LE: Može li Partizan kao Crvena zvezda? ANKETA

Izvor: B92, 30.Avg.2018, 09:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LE: Može li Partizan kao Crvena zvezda? ANKETA

Fudbaleri Partizana od 20 časova igraju revanš meč plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope protiv turskog velikana Bešiktaša.

Srpski vicešampion gostuje na "Vodafon parku" i mora da postigne gol jer je u prvom susretu u Beogradu rezultat bio nerešen – 1:1.

Trener "crno-belih" Zoran Mirković najavio je paklenu atmosferu u Istanbulu, ali i istakao da njegov tim ima šanse da drugu godinu uzastopno bude >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << deo grupne faze Lige Evrope.

Dan ranije večiti Partizanov rival Crvena zvezda plasirao se u Ligu šampiona posle više od dve i po decenije čekanja, pa bi u slučaju uspeha kluba iz Humske, srpski fudbal dodatno napredovao.

Kakvo je Vaše mišljenje – može li Partizan da učini isto što i Zvezda i obezbedi jesen u Ligi Evrope?
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan u Istanbulu traži mesto u Ligi Evrope

Izvor: RTS, 30.Avg.2018

Fudbaleri Partizana večeras igraju revanš meč u Istanbulu protiv Bešiktaša za plasman u Ligu Evrope. Revanš utakmica plej-ofa za LE između Bešiktaša i Partizana igra se od 20 sati na Vodafon areni uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a, strim je na RTS Planeti, a tok meča možete...

Nastavak na RTS...

EMOTIVNI SAŠA ALEKS: Uvek očekujem da mi Partizan donese nešto dobro! Bata Mirković je moj ljubimac! (KURIR TV)

Izvor: Kurir, 30.Avg.2018

Muzički menadžer i veliki navijač Partizana Saša Aleks pun optimizma otputovao je na revanš meč plej-ofa Lige Evrope između Bešiktaša i Partizana.

Nastavak na Kurir...

BRUKA PARTIZANA: Crno-beli očajni u porazu od Bešiktaša u Istanbulu. Pepe pokopao sve nade beogradskog tima!

Izvor: Kurir, 30.Avg.2018

Fudbaleri Partizana završili su ovogodišnje učešće u evropskim kupovima.

Nastavak na Kurir...

Lajpcig jedva do grupne faze

Izvor: Mondo, 30.Avg.2018

Salcburg je u utorak šokiran u plej-ofu kvalifikacija za Ligu šampiona, a "brat" iz Nemačke umalo je doživeo istu sudbinu u Ligi Evrope...Foto: Guliver/Getty Images/Martin Rose..Nakon što je Crvena zvezda u utorak u Salcburgu napravila podvig i preko jake ekipe Red Bula ušla u grupnu fazu Lige...

Nastavak na Mondo...

Mirković: Ovo je Partizanova realnost

Izvor: N1 televizija, 30.Avg.2018

Trener Partizana Zoran Mirković je posle poraza od Bešiktaša u plej-ofu za plasman u Ligu Evrope istakao da je to realnost crno-belih...Ekipa iz Humske je izgubila sa 3:0 i posle remija u Beogradu (1:1) nije uspela drugu godinu uzastopno da se domogne grupne faze takmičenja..."Izgubili smo od jačeg...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.