LE: Lakih 3:0 za Partizan, strelci Nikolić, Gomeš, Suma

Izvor: N1 televizija, 12.Jul.2018, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LE: Lakih 3:0 za Partizan, strelci Nikolić, Gomeš, Suma

Fudbaleri Partizana uspešno su startovali takmičenje u Ligi Evrope, pošto su u prvom meču prvog kola kvalifikacija za to takmičenje u Nikšiću bili bolji od Rudara sa 3:0.

Partizan je Crnoj Gori započeo novu sezonu u Ligi Evrope u kojoj je u prethodnom izdanju napravio veliki uspeh plasmanom u eliminacionu fazu takmičenje.

Fudbaleri Partizana nisu impresionirali igrom u provm poluvremenu, ali su na vreme postigli pogotke - na odmor su otišli sa prednošću >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << od 1:0, posle penala koji je realizovao Nikolić, a u drugom poluvremenu strelci su za crno-bele bili stranci - novajlija Rikardo Gomeš i Sejduba Suma.

Revanš meč je na programu u Beogradu u četvrtak 19. jula u 20 časova i 30 minuta.

Meč ste mogli da pratite na sajtu Sport kluba.

Sastavi:

Rudar (4-3-3): Radović – Šekulić, Mitrović, Pesukić, Živković – Sopo, Golubović, Kuč – Bošnjak, Zečević, Đalović

Partizan (4-4-2): Stojković – Valijente, Marković, Enake, Šehović – Jevtović, Zdjelar, Pantić, Suma – Nikolić, Rikardo

Partizan ima veliku podršku navijača u Nikšiću, a fanovi beogradskih crno-belih su istakli i transparent na kojem piše: "Dobro došao Partizane, osećaj se kao kod svoje kuće."

ponos pic.twitter.com/Dsu2gGjGRV

Posle prvih 30 minuta igre nije bilo izrazitih šansi, iako je srpski vicešampion imao više loptu u svom posedu.

Ajmo crno beli! pic.twitter.com/WqbWhFLKMp

Partizan je došao do vođstva na gostovanju krajem poluvremena u 44. minutu, a strelac je bio vezista Marko Jevtović iz jedanaesterca, koji je skrivio Živković srušivši Nemanju Nikolića. Jevtović je sigurno izveo penal i poslao golmana u drugu stranu za vođstvo srpskog tima.

Sa tim rezultatom se otišlo na odmor.

Beogradski tim je poveo sa 2:0 u 51. minutu, a napadač Sejduba Suma zatresao je mrežu domaćina posle asistencije mladog Zlatana Šehovića.

Ooooo looks who's finally turned up to the party. Šehović cuts it back and Suma finishes well from the edge of the penalty area. 2-0 Partizan in the 50th minute, we're all hoping for an improved season from our big money (kind of) signing. pic.twitter.com/D3Wo8jvysr

Samo šest minuta nakon toga Partizan je došao do ubedljivih 3:0, a strelac je bio Rikardo Gomeš, napadač sa Zelenortskih ostrva. Bio je to prvi pogodak nekadašnjeg napadača Nasionala u takmičarskim utakmicama u crno-belom dresu.

Do kraja meča nije bilo većih uzbuđenja, pa je srpski vicešampion stigao do ubedljive pobede.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

LE: Lakih 3:0 za Partizan, strelci Jevtović, Gomeš, Suma

Izvor: N1 televizija, 12.Jul.2018

Fudbaleri Partizana uspešno su startovali takmičenje u Ligi Evrope, pošto su u prvom meču prvog kola kvalifikacija za to takmičenje u Nikšiću bili bolji od Rudara sa 3:0...Partizan je Crnoj Gori započeo novu sezonu u Ligi Evrope u kojoj je u prethodnom izdanju napravio veliki uspeh plasmanom...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.