LAZETIĆ: Partizan dugo nije pobedio, moramo biti oprezni

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Apr.2023, 12:28

LAZETIĆ: Partizan dugo nije pobedio, moramo biti oprezni

TSC dočekuje crno-bele u 19 časova.

Trener fudbalera TSC-a Žarko Lazetić izjavio je pred sutrašnji meč protiv Partizana od 19 časova, u 33. kolu Superlige Srbije, da njegovu ekipu čeka veliki test protiv jednog od najtrofejnijih klubova u državi. TSC je trenutno drugi na tabeli sa 65 bodova, dok je Partizan peti sa 58.

 - Iza nas je fantastična utakmica protiv Čukaričkog. Velika je stvar kako smo igrali i način na koji smo uspeli da dođemo do pobede. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << To nam mnogo znači u pripremi za predstojeću utakmicu. Naravno, moraćemo da budemo izuzetno oprezni, pogotovo što Partizan dugo nije pobedio i smatram da to može biti veliki problem za nas - rekao je Lazetić. - Znam da Partizanu ne prija pozicija u kojoj se nalaze i da je Rikardo nervozan što ne daje golove. Imali su mnogo više bodova i od nas i od Čukaričkog, Partizanovo trenutno mesto na tabeli je potpuno neverovatno. Ponovio bih da mi u ovom momentu živimo svoj san i želimo da on što duže potraje.

Lazetić je istakao da je povezan sa Partizanom životno i emotivno, i kao fudbaler i kao trener, ali da nema dilemu i da svim srcem želi da TSC pobedi u predstojećoj utakmici.

 - Išli bismo na pobedu i protiv Mančester Sitija. Ovo je velika prilika i veliki test za nas. To što smo trenutno drugi na tabeli ništa ne garantuje, ima još mnogo bodova u opticaju i probaćemo da do kraja prvenstva igramo najbolje što možemo, da iz utakmice u utakmicu sprovodimo našu igru i tako dođemo do rezultata. Nisam od onih koji unapred najavljuju pobedu ili se unapred predaju, pa makar igrali i protiv Mančester Sitija. Sa svojim stručnim štabom i ekipom se spremamo da pobedimo svaku utakmicu pa je tako je i sad. Imamo iskustvo protiv Partizana iz prethodna dva meča. U prvom smo bili u podređenom položaju, ali smo uspeli da dođemo do boda, a u drugom, u kome smo bili mnogo bolji, videli smo kako može da zablista pojedinac od koga se to ne očekuje i šutne svoj najbolji slobodnjak kao što je to uradio Urošević. Imaju veliki individualni kvalitet i zaista moramo da budemo oprezni, fokusirani na sebe i držimo najviši nivo igre jer je se samo tako pobeđuje Partizan, bez obzira na kom mestu tabele se nalazi - zaključio je Lazetić.

Pogledajte kako izgleda Sanja Vukašinović, strelkinja Srbije

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

IGOR DULJAJ PRED TSC: „Svaka utakmica je za nas veliki pritisak, daćemo sve od sebe“! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 30.Apr.2023

Trener „crno-belih“ veruje u svoje pulene da mogu da ponove igru iz derbija Fudbaleri Partizana gostuju u ponedeljak od 19 časova ekipi TSC-a u okviru 33. kola MozzartBet superlige Srbije. Klub iz Humske biće pod velikim pritiskom, pošto su nakon jučerašnje pobede Vojvodine, skliznuli na 5....

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.