LAZETIĆ: Nateraćemo Pazar da se prilagodi nama

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2022, 16:13

LAZETIĆ: Nateraćemo Pazar da se prilagodi nama

Strateg želi kontrolu meča.

Trener fudbalera TSC Žarko Lazetić izjavio je danas da će pokušati da natera Novi Pazar da se prilagodi stilu igre njegove ekipe u meču petog kola Superlige.

TSC će u subotu (18.55) na svom stadionu u Bačkoj Topoli dočekati ekipu koja je u prethodnom kolu osvojila prve bodove u Superligi savladavši Partizan sa 1:0.

- Pazar je u prve četiri utakmice pokazao da se izuzetno brzo prilagođava >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << protivniku. Na meču sa Partizanom su bili izvanredni u niskoj zoni i odradili su defanzivno savršenu utakmicu. Verovatno će tu taktiku imati i na meču protiv nas. Bićemo na svom maksimumu i njih ćemo, kao i svakog protivnika, pokušati da nateramo da se prilagodi nama, tako da mi kontrolišemo utakmicu - izjavio je Lazetić, a preneo sajt TSC.

Krilni napadac TSC Saša Jovanović poručio je da on i njegovi saigrači ne smeju da potcene rivala.

- Očekujem težak meč, jer je Novi Pazar ušao u dobru formu. Pobedili su Partizan i verovatno nam dolaze puni samopouzdanja. Sa druge strane, mi smo imali težak raspored, ali smo startovali super. Pobedili smo Radnički sa tri gola razlike i nadam se da ćemo pobedom protiv Pazara tu pobedu učiniti još značajnijom za nas - rekao je Jovanović.

Ekipa TSC zauzima četvrto mesto u Superligi sa osam osvojenih bodova posle četiri odigrana kola, dok je Novi Pazar na 12. poziciji sa tri boda i pobegao je sa začelja posle pobede nad Partizanom.

BONUS VIDEO: Pogledajte scenu sa svadbe Ane Dabović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

TSC dočekuje Novi Pazar, Mladost u Lučanima protiv Nišlija

Izvor: RTS, 06.Avg.2022, 09:21

Danas su na programu dva meča petog kola Superlige Srbije. TSC na svom terenu igra protiv Novog Pazara, dok će u Lučanima snage odmeriti Mladost i Radnički iz Niša. . Novi Pazar osokoljen pobedom nad Partizanom u predhodnom kolu, kada je zabeležio prve bodove u šampionatu,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.