LALATOVIĆA NAVIJAČI UDARALI FLAŠOM PO GLAVI: Belivuk je navijač Partizana, sve će se pokazati na sudu

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2021, 21:36

LALATOVIĆA NAVIJAČI UDARALI FLAŠOM PO GLAVI: Belivuk je navijač Partizana, sve će se pokazati na sudu

Lalatović se dotakao teme koja je već nekoliko meseci aktuelna.

Trener Vojvdoine, Nenad Lalatović, izneo je u emisiji "Sceniranje" na TV Kurir svoj stav o celokupnoj situaciji koja se dešava u Partizanu i navijačkoj strukturi Vuka Belivuka.

- Nisam ja tu da sad nešto pričam o Veljku Belivuku. Tog momka nikad nisam video, on je navijač Partizana, lako je sad pričati o njemu kad je nemoćan. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Sve će se pokazati na sudu - kaže Lalatović.

On je dodao da sve navijače ceni i poštuje, ali da se dešavalo i da su mu navijači pretili.

- Ma to su momci koji svašta nešto kažu u žaru, ali na kraju shvate da se ja na kraju borim za svoj klub. Imao sam i jednu situaciju kao igrač. Bilo je to davno. Bila je tuča u nekom klubu, tu su me napali navijači i udarili su me flašom po glavi. Ispala je tuča, sve se na kraju dobro završilo - istakao je Lalatović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.