LALATOVIĆ ZAPRETIO PARTIZANU: Želimo POBEDU i psihološku prednost!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2020, 11:15

LALATOVIĆ ZAPRETIO PARTIZANU: Želimo POBEDU i psihološku prednost!

Nema opuštanja.

Večerašnji duel Vojvodine i Partizana biće samo uvod u meč koji će odlučiti o pobedniku Kupa Srbije za ovu sezonu. Iako duel nema takmičarski značaj treneri su najavili da neće biti opuštanja i da će utakmici pristupiti maksimalno ozbiljno. Trener Vojvodine, Nenad Lalatović, istakao je pred ovaj duel da će igrači imati obavezu pred svojim navijačima.

- Nema opuštanja, derbi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je uvek važan. Ime Vojvodine obavezuje, nastup pred našim navijačima takođe, pa ću zato zahtevati borbu punim srcem. Uostalom pobednik će steći izvesnu psihološku prednost uoči novog okršaja u Nišu, u finalu Kupa Srbije - rekao je Lalatović, a preneo Sport klub.

I Totenhem i Mančester Junajted pred nastavak Premijer lige ciljaju mesto u Ligi šampiona, s tim što su Đavoli u dosta boljoj poziciji jer imaju četiri boda više. Večeras u 21.15 u Londonu mogli bi da otpišu domaćina iz te trke - dvojka je 2,55, kec 2,75, a iks 3,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Totenhem - Mančester Junajted.

Lalatović je najavio da neće biti mnogo promena u timu.

- Nisam, kao trener, pristalica rotacija u ekipi. Uostalom, na prethodnom gostovanju u Inđiji je toga bilo u izvesnoj meri pa se nismo dobro proveli. Ne mogu da kažem da sam definitivno odlučio kako danas da postupim, ali je sigurno da velikih promena neće biti. Van konkurencije su samo povređeni Topić i Mladenović - dodao je trener Novosađana.

Utakmica je na programu od 19 časova.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Agustina Gandolfo, devojka Lautara Martineza

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.