LALATOVIĆ JEDVA ČEKA: Dobro smo raspoloženi za Partizan (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Sep.2018, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LALATOVIĆ JEDVA ČEKA: Dobro smo raspoloženi za Partizan (FOTO)

Ekipa Radničkog dočekuje crno-bele.

Trener fudbalera Radničkog iz Niša izjavio je da je pobedom protiv Bežanije 4:1 i plasmanom u osminu finala Kupa ostvaren cilj i napravljena najbolja moguća uvertira za duel sa aktuelnim vicešampionom Srbije.

TUŽNA VEST IZ MAKEDONIJE: Preminuo bivši fudbaler Partizana

UZIMAJU STVAR U SVOJE RUKE: Partizan povlači RADIKALAN potez u meču protiv Radničkog (FOTO)

- Nama je bio cilj da se plasiramo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u osminu finala i da napravio dobru uvertiru za Partizan i na kraju smo uspeli u tome. Prvi gol smo dali na vreme, a moram da kažem da je nedopustiv način na koji smo rivalu dozvolili da izjednači. Posle toga sam morao da napravim dve izmene, što se odmah osetilo, uspostavili smo dominaciju i zasluženo pobedili - rekao je Lalatović.

On je istakao da je ponosan na najbolji start sezone u istoriji kluba sa 20 od mogućih 27 bodova.

- Ponosan sam kako smo otvorili sezonu i drago mi je sto Partizan dočekujemo u najboljem mogućem raspoloženju - poručio je Lalatović.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.