Izvor: Piplmetar.rs, 29.Jul.2023, 09:30

Kvote za osvajanje Superlige kakve nikad nisu viđene: Šokiraće vas kolika je na Zvezdu, a kolika na Partizan!

Bukmejkeri uvereni da titula ostaje na Marakani

Foto: Mileta Mirčetić/Nikola Tomić


Utakmicama Čukarički – Radnički Niš i Spartak – IMT počinje novo izdanje Superlige Srbije. Titulu brani Crvena zvezda, a novo izdanje doneće nam i znatno promenjene timove najjačih ekipa, posebno u redovima večitih rivala.
Pred start takmičenja kladionice su objavile i kvote kada je u pitanju šampion, a bukmejkeri su ubeđeni da titula >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << ostaje na Marakani.
Zvezda je godinama unazad bila favorit za titulu i tu ulogu je šest godina uzastopno i opravdala, ali ovakva kvota i ovolika razlika između večitih rivala nije viđena nikad, verovatno i u istoriji.
Promena trenera i brutalne partije crveno-belih, uz kvalitetna pojačanja očigledno su ubedili stručnjake za procenu kvota da će crveno-beli vezati i sedmu uzastopnu titulu i oboriti rekord.
Naime, kvota da će Zvezda osvojiti titulu je svega 1,10! Drugi favorit je Partizan, a kvota na crno-bele je okruglo 5!
Potom sledi TSC, koji će ove sezone predstavljati Srbiju najmanje u Ligi Evrope, ukoliko ne napravi čudo i kroz kvalifikacije prođe dva kola i domogne se Lige šampiona. Kvota na tim iz Bačke Topole je šest.
Nakon toga sledi Vojvodina sa kvotom 15, a onda Čukarički sa kvotom 20.
Svi ostali timovi uu daleko iza, pa je kvota na Spartak 100, na Novi Pazar 500, dok su na ostale ekipe čak i 1.500.
Svoje mišljenje o osvajaču Superlige u sezoni pred nama možete da iskažete i kroz anketu.
Ko će osvojiti Superligu u sezoni 23/24? 0″>

(Telegraf.rs)


Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.