Kvote: Pobeda Partizana u Albaniji - 2,60

Izvor: MozzartSport.com, 11.Okt.2017, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kvote: Pobeda Partizana u Albaniji - 2,60

Pogledajte ponudu kladionice MOZZART za duel u Albaniji

Partizan je propustio veliku priliku protiv Dinama iz Kijeva, posebno zbog činjenice da je imao vođstvo od 2:0. Međutim, za prosutim mlekom ne treba žaliti, posebno zbog činjenice da crno-beli i dalje imaju velike šanse da se domognu proleća u Ligi Evrope.

Preduslov svih preduslova je da ekipa Miroslava Đukića ostvari pozitivan rezultat u Albaniji, na gostovanju Skenderbegu. Albanci susu osvojili >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << bod, koliko i Partizan u prva dva kola. Međutim, Grobare najviše greje činjenice da njihov tim igra bolje u gostima.

Ako verujete da će crno-beli nastaviti tradiciju dobrih rezultata na gostovanjima onda vam ne preostaje ništa drugo nego da odigrate dvojku. Trijumf crno-belih u kladionicama MOZZART plaća se kvotom 2,60. Prilično primamljivo.

Na mečevima Partizana i Skenderbega do sada je redovno dolazilo gg. Ako smatrate da će tako biti u Albaniji onda možete fino da profitirate. Bar jedna lopta u mreži oba golmana vredi 1,93.

Prilično primamljiva kvota je na igru 3+. U kladionicama MOZZART takav ishod vredi 2,20.

Trijumf Skendebega se plaća kvotom 2,90.

Kompletnu ponudu kladionice MOZZART možete da vidite OVDE. 

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KLADIONICE SE IZJASNILE: Ovo su kvote na Zvezdu i Partizan protiv Arsenala i Skenderbega (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Okt.2017

Crno-beli gostuju u Albaniji, crveno-beli dočekuju Arsenal...Posle pauze zbog obaveza reprezentacija u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji naredne godine, narednog vikenda se nastavljaju fudbalski šampionati širom Starog kontinenta, a sledeće nedelje i evropska klupska takmičenja...Foto:...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.