Kuzmić: Daćemo poslednji atom snage protiv Partizana

Izvor: Telegraf.rs, 04.Feb.2017, 00:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kuzmić: Daćemo poslednji atom snage protiv Partizana

Zvezda je bez Stefana Jovića igrala čitavo drugo poluvreme, bez Ognjena Kuzmića poslednjih 15 minuta, a bez dvojice najkorisnijih igrača jednostavno nije bilo realno da se pruži jači otpor razigranom Efesu. 

Zvezdin centar je bez prvog pleja bio "odsečen" u napadačkim akcijama, pa su utisak pokušali da poprave Bjelica i Tompson. Nije išlo...

I povreda ruke koju je "vukao" Kuzmića je usporila protiv turskog tima.

- Nijedan poraz nije lak, treba da odspavamo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << da se sutra čiste glave se spremimo za derbi i to je to - bili su prvi utisci Kuzmića posle meča.

O razlozima poraza...

- Nismo odigrali na nivou na kom možemo igrati, na kom smo bili na poslednjih sedam mečeva i mislim da je to razlog poraza.

Derbi?

- Mislim da je sad najvažnije da se odmorimo i spremimo za tu utakmicu na kojoj moramo da damo poslednji atome snage koje imamo i da odigramo na visokom nivou.

Da li je umor uticao na slabo izdanje protiv Efesa?

- Ne možemo umor da koristimo kao izgovor za poraz jer sve ostale ekipe imaju sličan raspored. Tako da to nije razlog što smo promašili šuteve, što nismo nismo pogodili otvorene trojke koje inače pogađamo i što nismo odbranu igrali kao što znamo.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.