Kup Srbije: Vojvodina sigurna, veliki preokret Radnika protiv Kabela, Partizan bolji od Bačke

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Okt.2020, 09:49

Kup Srbije: Vojvodina sigurna, veliki preokret Radnika protiv Kabela, Partizan bolji od Bačke

Fudbaleri Vojvodine plasirali su se u osminu finala Kupa Srbije, nakon što su savladali niželigaša Jedinstvo iz Rumenke 2:0, dok je Radnik iz Surdulice slavio protiv Kabela u Novom Sadu rezultatom 4:3, nakon što je domaćin vodio 3:0.

Fudbaleri Kabela ispustili su veliku šansu da pobede favorizovani Radnik iz Surdulice na stadionu pored novosadskog Štranda u šesnaestini finala Kupa Srbije.

Slobodan Novaković pogodio je mrežu Ranđelovića već u prvom minutu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << a na isteku pola sata duplirao je prednost domaćih.

Kada je Mesarović povisio na 3:0 u 36. minutu, iznenađujući trijumf Kabela bio je gotovo izvestan, ali je Pavlov sa bele tačke u finišu prvog dela vratio nadu gostima.

Ekipa iz Surdulice u potpunosti je dominirala u drugom poluvremenu. Spasić je u 54. minutu postigao drugi gol za plave, da bi Pavlov drugim pogotkom izjednačio 20 minuta pre kraja.

Potpuni preokret dogodio se u 81. minutu kada je Jokić odlično reagovao posle kornera Subotića za konačnih 4:3 za Radnik.

Fudbaleri Partizana plasirali su se u osminu finala Kupa, pošto su danas savladali OFK Bačku 2:0 (1:0).

Strelci za crno-bele bili su Lazar Pavlović u 8. i Takuma Asano u 75. minutu.

Čukarički je pobedio u Novom Pazaru 3:1, a Voždovac je tek posle penala eliminisao Grafičar 2:2 - 4:2 penalima.

Ranije danas: Napredak - OFK Žarkovo 2:1, Mačva - Metalac 1:2 , Voždovac - Grafičar 2:2 - 4:2 penalima, Smederevo 1924 - Radnički Niš 1:2, Jedinstvo - Vojvodina 0:2, Sušica - Spartak 0:2, Novi Pazar - Čukarički 1:3, Kabel - Radnik 3:4, Rad - Kolubara 0:0 - 5:3 penalima, Trajal - TSC 0:2, Mladost - Dinamo 3:0, IMT - Inđija 2:1, Radnički - Proleter 0:2.

Od 18 sati igraju Javor - Radnički 1923.

Odloženo:  Crvena zvezda – Zlatibor.


Pogledaj vesti o: Bačka Palanka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Najjači tim za prolaz dalje 

Izvor: Danas, 21.Okt.2020

Dok se uprava Partizana prepucava sa čelnicima Crvene zvezde, u tužnom i ružnom "trećem poluvremenu" 163. večitog derbija, struka i fudbaleri kluba iz Humske nemaju više vremena da vrte film, jer ih već danas čeka "domaćinski" duel sa Bačkom u 1/16 finala nacionalnog Kupa.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.